Κύπρος

Πήρε… αποστάσεις η Καρμιώτισσα

Η Καρμιώτισσα επικράτησε 2-1 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και βρίσκεται στο +9 πλέον από την επικίνδυνη ζώνη, με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν στα χαμηλά.

Πήρε απόστασης ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη η Καρμιώτισσα! Η ομάδα του Αλεκσάντρ Κερζάκοφ επικράτησε 2-1 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, ούσα πλέον στο +9 από τον υποβιβασμό και «καθαρίζει».

Την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι έχουν 21 βαθμούς και ισοβαθμούν με την Δόξα Κατωκοπιάς που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ΕΝΠ είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μέιρα δεν κατάφερε να αστοχήσει στο 30ο λεπτό με το 0-0 να παραμένει στο ματς. Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και πήραν το προβάδισμα στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μαλόνε (1-0). Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους δε, ο Ελ Αλουχί έγραψε το 2-0 στο 61’, παίρνοντας ασφαλές προβάδισμα νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν δεύτερο πέναλτι στο 84' και ο Γεβρέμοβιτς το μετουσίωσε σε γκολ, μειώνοντας σε 2-1, ενώ τρία λεπτά μετά η αποβολή του Καλτσά... άγχωσε περισσότερο τους γηπεδούχους! Παρόλα αυτά, άντεξαν ως το φινάλε και πήραν μια σημαντική νίκη, με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν στα χαμηλά της βαθμολογίας και να αγχώνονται.

Η 1η αγωνιστική των playouts:
Παρασκευή 10/03
Καρμιώτισσα-ΕΝΠ 2-1
(45’+8’ Μαλόνε, 61’ Ελ Αλουχί - 84' πέν. Γεβρέμοβιτς)

Σάββατο 11/03
Ανόρθωση-Δόξα Κατωκοπιάς (17:00)

Κυριακή 12/03
Νέα Σαλαμίνα-Ακρίτας Χλώρακα (19:00)

Δευτέρα 13/03
ΑΕ Λεμεσού-Ολυμπιακός Λευκωσίας (18:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x