Koriopolis

Καϋμενάκης: «Δεν με έχει πλησιάσει ποτέ άνθρωπος για να στηθεί παιχνίδι»

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για τα στημένα με τον Γιάννη Καϋμενάκη να καταθέτει «για τα στημένα παιχνίδια ξέρω μόνο αυτά που ακούγονται» και τον Δημήτρη Κύρκο να χαρακτηρίζει «κύριο» τον Μάκη Ψωμιάδη.

Για έβδομη ημέρα συνεχίστηκαν σήμερα οι διαδικασίες της δίκης για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Πρώτος που κατέθεσε ήταν ο Γιάννης Καϋμενάκης ο οποίος σε ερωτήσεις που δέχθηκε για τον κατηγορούμενο, Μάκη Ψωμιάδη υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει κάτι που να τον ενοχοποιεί…

"Για τα στημένα παιχνίδια ξέρω μόνο αυτά που ακούγονται. Tον Ψωμιάδη τον έχω δει τρεις φορές. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις», τόνισε ο εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στην αρχή της κατάθεσής του και συνέχισε:

«Στην Ελλάδα είμαι δυο-τρεις μήνες τον χρόνο. Εμένα δεν με έχει πλησιάσει ποτέ άνθρωπος για να στηθεί παιχνίδι. Αυτά που ξέρω είναι ό,τι διαβάζω και ό,τι βλέπω σε τηλεοπτικές εκπομπές. Η UEFA έχει στείλει και για δικό μου ματς φάκελο», τόνισε και σχολίασε για το Αστέρας-Πανθρακικός 3-1... «Ήταν ένα φυσιολογικό παιχνίδι. Για τα άλλα ύποπτα ματς δεν ξέρω κάτι», κατέληξε.

Σε άλλες ερωτήσεις που δέχθηκε ο κ.Καϋμενάκης σχετικά με τα στημένα παιχνίδια ανέφερε ότι «οι παίκτες μπορεί να γνωρίζουν» για το θέμα καθώς χωρίς «ποδοσφαιριστές δεν μπορεί να στηθεί ματς».

Ακολούθησαν οι ερωτήσεις…

-Ποια είναι η άποψή σας για τον Γιάννη Παπακώστα;
"Έχω την καλύτερη άποψη. Δεν τον έχω ικανό για τέτοια πράγματα".

-Ποια είναι η άποψή σας για τον Γιώργο Χριστοβασίλη;
"Είναι ένας ευγενέστατος άνθρωπος όποτε τον συναντώ. Ξέρω ότι δεν ζει από το ποδόσφαιρο. Μέχρι εκεί".


Μετά τον μέτοχο του Αστέρα Τρίπολης κατέθεσε ο διαιτητής, Δημήτρης Κύρκος… Στις απαντήσεις του ο κ.Κύρκος υπογράμμισε ότι δεν γνωρίζει κάτι για στημένους αγώνες, πλέκοντας το εγκώμιο του Μάκη Ψωμιάδη για τη συμπεριφορά που είχε ο κατηγορούμενος απέναντί του στο παιχνίδι Καβάλα – Άρης.

«Τον Μάκη Ψωμιάδη τον γνωρίζετε», ήταν η ερώτηση της εισαγγελέως…

«Έχω σφυρίξει ένα ματς Καβάλα-Άρης. Ήταν κύριος απέναντί μου. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου», ανέφερε ο Δημήτρης Κύρκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x