Ελλάδα

Τίτλοι τέλους για Ποκόρνι και Κηφισιά!

Σε απόλυτο ξεσκαρτάρισμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προχωράει η Κηφισιά με την πόρτα της εξόδου να βλέπει και ο Γιάκουμπ Ποκόρνι.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Κηφισιά αποδέσμευσε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή της, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2025-2026.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος των βορείων προαστίων ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της και με τον Γιάκουμπ Ποκόρνι.

Ο 29χρονος Τσέχος κεντρικός αμυντικός κατέγραψε 31 εμφανίσεις και δύο γκολ τη φετινή σεζόν και αποτέλεσε βασικό πυλώνα στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Παράλληλα, η ΠΑΕ κινείται ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να κλείσει η τρύπα στην άμυνα μετά την αποχώρηση του Ποκόρνι αλλά και την απόσυρση του Μποτία.

Αναλυτικά η δήλωση της ΠΑΕ Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Γιάκουμπ Πόκορνι. Τον ευχαριστούμε θερμά για όσα προσέφερε στον σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x