Γαλλία

Λάδι στη φωτιά μιας μεγάλης κόντρας στο Παρίσι ρίχνει ο Κλοπ με μια… μετακόμιση!

Μια σκέψη του Κλοπ και η προθυμία της Red Bull να κινητοποιηθεί για να κάνει αυτό που εισηγήθηκε ο Γερμανός «φουντώνουν» μια ήδη μεγάλη κόντρα στο Παρίσι!

Ο πρώην προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, είναι πλέον επικεφαλής ανάπτυξης των συλλόγων που ανήκουν στη Red Bull, η οποία έχει μέρος των μετοχών της Paris FC.

Η… αντίζηλος της Παρί Σεν Ζερμέν, αν και χρειάζεται να καταφέρει ακόμα πάρα πολλά για να φτάσει στο επίπεδο του κλαμπ του Αλ-Κελαΐφι, μετακομίζει και αυτό φουντώνει τη «φλόγα» της κόντρας των δυο συλλόγων της πόλης του φωτός.

Έπειτα από εισήγηση του Kloppo που παρατήρησε πως η Paris FC δεν είχε την απαραίτητη ένταση και ώθηση από τον κόσμο της στο γήπεδο που βρισκόταν, θα μετακινηθεί σε έδρα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο «Παρκ ντε Πρενς», με χωρητικότητα 19.000 θέσεις.

Τα γήπεδα των δύο ομάδων θα απέχουν πλέον… μια οδό, αφού μονάχα ένας δρόμος θα τις χωρίζει!



Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x