Ιταλία

Κόντε: «Ο Λουκακου θα μπορούσε να παίζει american football»

Αποθέωσε τον Ρομέλου Λουκάκου ο Αντόνιο Κόντε, που άφησε, παράλληλα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να προπονήσει ξανά την εθνική Ιταλίας.

Η τρομερή σεζόν του Ρομέλου Λουκάκου οδηγεί την Ίντερ στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από το 2010 και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο προπονητής των «νερατζούρι», Αντόνιο Κόντε, πίνει νερό στο όνομα του Βέλγου επιθετικού.

Σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera, ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε πως «είναι εύκολο να λένε όλοι ότι ο Λουκάκου είναι ασταμάτητος. Μακάρι να έβρισκε περισσότερο χώρο μέσα στην περιοχή μαζί με τον Μαρτίνες. Δεν θα ήταν καλό για τους αντίπαλους αμυντικούς. Ο Λουκάκου δεν είναι ο τυπικός ποδοσφαιριστής, είναι ένας ταχύς επιθετικός. Θα μπορούσε να παίζει αμερικάνικο ποδόσφαιρο».

Επιπλέον, ο 51χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να επιστρέψει κάποτε στην εθνική Ιταλίας, λέγοντας συγκεκριμένα πως «το κεφάλαιο αυτό δεν έχει κλείσει σε καμία περίπτωση, ανατριχιάζω όταν σκέφτομαι την εθνική. Η πόρτα μου είναι πάντοτε ανοιχτή για την Ιταλία».

Στο μεταξύ, η συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Σάββατο, αναβλήθηκε, λόγω δύο νέων κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στις τάξεις της Ίντερ. Ένα στην γυναικεία ομάδα και ένα σε αυτή την Νέων.

Διαβάστε ακόμα:

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γκαλιάνι

Μαρτίνες: «Η Μπαρτσελόνα είναι παρελθόν, θα ανανεώσω με την Ίντερ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x