Ιταλία

Κόντε: «Ποιο πρωτάθλημα στην τσέπη; Έχω μόνο… 40 ευρώ»

Ο Αντόνιο Κόντε δεν συμφωνεί με όσους βιάζονται να χρίσουν πρωταθλήτρια την Ίντερ.

Η Ίντερ με τη νίκη επί της Αταλάντα (1-0) αποσπάστηκε έξι βαθμούς από τη Μίλαν και δέκα από τη Γιουβέντους, αλλά ο Αντόνιο Κόντε κατέστησε σαφές πως δεν έχει κατακτήσει ακόμη τίποτα.

Όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν υπάρχει ήδη ένα κομμάτι του scudetto στην τσέπη του, εκείνος απάντησε χαμογελώντας «…τώρα βρίσκω μόνο 40 ευρώ» και πρόσθεσε: «Υπάρχουν ακόμα δώδεκα παιχνίδια. Όταν έχεις το κόκκαλο στο στόμα σου, πρέπει να το κρατάς σφιχτά. Για να το κάνεις πρέπει να συνεχίσεις να εργάζεσαι. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος που γνωρίζουμε. Οι 12 αγώνες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως τελικοί. Κάθε αγώνας είναι ένα τεστ ωριμότητας».

Όσο για τη σημασία της χθεσινής νίκης; «Οι ανταγωνιστές μας είχαν κερδίσει και είχαν πλησιάσει. Αναπόφευκτα αισθανθήκαμε μια συγκεκριμένη πίεση, η οποία θα αυξηθεί όλο και περισσότερο. Αντιμετωπίσαμε επίσης μία Αταλάντα που παίρνει βαθμούς απέναντι σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Εναντίον της, χωρίς τη απαιτούμενη προσοχή, κινδυνεύεις. Φέρνουμε στο σπίτι μια πολύ σημαντική νίκη ενάντια σε μια ομάδα που θα μπορούσε να ήταν ενοχλητική για τον τίτλο και η οποία είναι τώρα στο -13. Έχουμε δύο παιχνίδια πριν από τη διακοπή, εναντίον της Τορίνο και της Σασουόλο. Θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για τα επόμενα. Θυμίζω ότι η δύναμή μας είναι στο σύνολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x