Ιταλία

Οι 10 εντολές του Κόντε στους παίκτες: Προστασία από Covid, ειδική διατροφή και... λίγο σεξ!

Ο Αντόνιο Κόντε είναι ξεκάθαρος στα «θέλω» του προς τους παίκτες και φαίνεται πως οι εντολές του πιάνουν τόπο αφού η Ίντερ οδεύει προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Αντόνιο Κόντε σαν άλλος... Μωυσής έχει βγάλει τις δικές του δέκα εντολές. Αυτές, έχουν πάει «συστημένες» προς τους ποδοσφαιριστές της Ίντερ και πρέπει να τις τηρούν κατά γράμμα. Φαίνεται πως αυτό συμβαίνει, αλλά και πως οι εντολές του Ιταλού τεχνικού πιάνουν τόπο αφού οι «νερατζούρι» οδεύουν στην κορυφή της Serie A και προς την κατάκτηση του σκουντέτο μετά από 11 χρόνια!

1. Η ομάδα κερδίζει και χάνει όλη μαζί: Τα αποδυτήρια παίζουν σημαντικό ρόλο για τον Αντόνιο Κόντε, με αποτέλεσμα να φτιάξει όσο το δυνατόν καλύτερο κλίμα σε αυτά. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο πως τις περισσότερες φορές οι ποδοσφαιριστές αναφέρονται στις δηλώσεις του στο καλό κλίμα.

2. Οι έμπειροι να βοηθούν τους άπειρους: Ο Ιταλός τεχνικός στηρίζει πολλά στους έμπειρους παίκτες, στο ρόστερ υπάρχουν αρκετοί όπως οι Χαντάνοβιτς, Κολάροφ, Βιδάλ, Γιανγκ και θεωρεί πως αυτοί μπορούν να βοηθήσουν και να προσφέρουν στους πιο άπειρους ποδοσφαιριστές.

3. Προσοχή στον κορωνοϊό: Ο Κόντε ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του και τις οικογένειές τους να προσέχουν πολύ τον κορωνοϊό και γενικότερα τα μέρη που συχνάζουν, να μην έχουν κόσμο. Δεν θέλει να χάσει κανέναν από αυτό το θέμα στην προσπάθεια να ανακτήσει η Ίντερ τα... σκήπτρα.

4. Ξεκούραση εκτός γηπέδων και λίγο... σεξ: Ο έμπειρος κόουτς θεωρεί πως οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να ξεκουράζονται όσο το δυνατόν περισσότερο εκτός του γηπέδου. Τους έχει αναφέρει πως όσο μπορούν πρέπει να περιορίζουν το σεξ για να μην επιβαρύνονται, ούτε και να κουράζονται ιδιαίτερα με τα παιδιά τους.

5. Σπίτι και όχι ξενοδοχείο: Η αποστολή της Ίντερ φέτος δεν καταλύει σε ξενοδοχείο, αλλά κάθε ποδοσφαιριστής μένει στο σπίτι του πριν τα ματς. Ο Κόντε τους έχει αναφέρει πως τους έχει εμπιστοσύνη σε αυτό το θέμα και πως θα ξεκουράζονται τα βράδια πριν τους αγώνες.

6. Πρέσινγκ πέντε δευτερολέπτων: Ο Ιταλός τεχνικός ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να μην τα παρατάνε και απογοητεύονται μέσα στο γήπεδο όταν χάνουν την μπάλα. Είναι εντολή προς κάθε παίκτη, όταν χάνει την μπάλα να πρεσάρει ασταμάτητα και να κυνηγάει την φάση για πέντε δευτερόλεπτα!

7. Διατροφή και... ζυγαριά: Κάθε ποδοσφαιριστής έχει συγκεκριμένη διατροφή, ενώ όταν χρειάστηκε κάποιοι έκαναν και δίαιτα για να χάσουν περιττά κιλά. Μάλιστα, πήρε μαζί του τον διατροφολόγο που είχε και στη Γιουβέντους. Ειδική διατροφή για τον καθένα, με τα φαγητά να μαγειρεύονται από σεφ της Ίντερ ώστε να μπορούν να τα παίρνουν μαζί στο σπίτι τους οι παίκτες. Ορισμένες φορές μέσα στο μήνα βγαίνει και η ζυγαριά και όσοι έχουν πάρει κιλά, τότε θα χύσουν ιδρώτα στην προπόνηση.

8. Καμία προσοχή στις κίτρινες: Ο Κόντε δεν έχει πρόβλημα να «κιτρινίζονται» οι ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να σκέφτονται μόνο το ματς και πως θα το κερδίσουν και όχι αν συμπληρώνουν κάρτες.

9. DVD με τον αντίπαλο: Κάθε ποδοσφαιριστής πριν από τους αγώνες παίρνει ένα dvd στο σπίτι του και το βλέπει.

10. Καμία διαμαρτυρία στους διαιτητές: Ο Κόντε έχει αναλάβει τον ρόλο των διαμαρτυριών, ζητώντας από τους παίκτες του να σταματήσουν αυτό το συνήθειο ώστε να μην αποπροσανατολίζονται από τα παιχνίδια. Μάλιστα, απαγορεύεται οι παίκτες του να πάρουν κίτρινη για αυτό τον λόγο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x