Ισπανία

Κοιτάει Σάντσο η Ρεάλ

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει ο νεαρός επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο

Λίστα ενίσχυσης ετοιμάζει από τώρα η Ρεαλ Μαδρίτης, ώστε να μπει δυνατά στη μεταγραφική περίοδο του επόμενου καλοκαιριού. Σύμφωνα με το «ESPN FC», οι «Μαδριλένοι» έχουν ψηλά σε αυτήν τη λίστα τον Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος διαπρέπει με τα χρώματα της Μπορόυσια Ντόρτμουντ στον δεύτερο χρόνο του στην Γερμανία.

Η γερμανική «BILD» είχε συνδέσει το όνομα του νεαρού Άγγλου με τους «μερένχες» από τον περασμένο Απρίλιο, παρουσιάζοντας την περίπτωσή του ως μια εναλλακτική σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Κιλιάν Εμπαπέ, τον οποίο δεν προτίθεται να πουλήσει η Παρί.

Ο ταλαντούχος εξτρέμ, ο οποίος ήρθε στο Βεστφάλεν ως αντικαταστάτης του Ουσμάν Ντεμπελέ που έφυγε για την Μπαρτσελόνα, κόστισε μόλις 8 εκατομμύρια ευρώ και έχει εξελιχθεί σε παίκτη-αποκάλυψη για την ομάδα του Λυύσιάν Φαβρ.

Το όνομα του νεαρού Άγγλου έχει συνδεθεί και με πιθανή επιστροφή του στα πάτρια εδάφη. Σημαντικό είναι και το γεγονός πως οι Μαδριλένοι έχουν ήδη επενδύσει αρκετά χρήματα για την ενίσχυση της επίθεσης (100 εκ. Αζαρ, 60 εκ. Γιόβιτς) και η περίπτωση του Σάντσο μόνο οικονομική δεν θα τους έρθει.

Επιμέλεια: Δημοσθένης Χατζηγιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x