Βέλγιο

«Κόλλησε» η Γκενκ, προβάδισμα για Σεν Ζιλουάζ

Δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της αδύναμης Εουπεν η Γκενκ και με το 1-1 για την 22η αγωνιστική της Jupiler League βρέθηκε απλά στο +7 στην κορυφή.

«Γκέλαρε» η Γκενκ. Η πρωτοπόρος της Jupiler League ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της 15ης Εουπεν σε εξ αναβολής ματς της 22ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει ξανά με +9 στην κορυφή από τη δεύτερη Σεν Ζιλουάζ, αφού τώρα βρέθηκε στο +7, παραμένοντας, πάντως, το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου.

Οι πρωταθλητές του 2020 προηγήθηκαν με τον Πέιντσιλ στο 17’, όμως δέχτηκαν την ισοφάριση από το πέναλτι του Πέετερς στο 26’ και δεν κατέφεραν να αντιδράσουν στη συνέχεια.

Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του βελγικού Κυπέλλου απέκτησε η Σεν Ζιλοάζ. Η περυσινή δευτεραθλήτρια επικράτησε 1-0 της Αντβέρπ εντός έδρας στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό της διοργάνωσης και απομένει να υπερασπιστεί αυτό το γκολ στη ρεβάνς της Αμβέρσας στις 2 Μαρτίου για να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό.

Τα γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 83΄ο Νιούκοοπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x