Ιταλία

Κομίσο: «Σας πουλάω την Φιορεντίνα»

Τα… πήρε ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο.

Έξω από τα δόντια τα είπε στην συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο. Συγκεκριμένα ανέφερε πως έχει σκοπό να πουλήσει την ομάδα και σημείωσε πως ο ιταλικός σύλλογος είναι από τους λίγους χωρίς χρέη.

«Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι μέσα σε δύο χρόνια θα ξοδέψω τόσα λεφτά και δεν θα έχω αποτελέσματα. Τους τελευταίους μήνες ξόδεψα 38 εκατ. ευρώ σε μετρητά. Μέσα σε δύο χρόνια έχω βάλει πολλά λεφτά. Έδωσα 170 εκατ. ευρώ για να αγοράσω τη Φιορεντίνα από τους Ντέλα Βάλε. Έβαλα 80 εκατ. ευρώ για να κλείσουν τρύπες και άλλα 85 εκατ. ευρώ για το νέο προπονητικό κέντρο. Η πρόθεσή μου είναι να πουλήσω τη Φιορεντίνα. Και αφού στη Φλωρεντία είστε όλοι πλούσιοι, σας πουλάω την ομάδα και επιστρέφω στις ΗΠΑ. Έχω δώσει συνολικά 365 εκατ. ευρώ μέσα σε δύο χρόνια. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, επομένως, βάλτε στο λογαριασμό το 30-35% αυτού του ποσού και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε μέσω συμβολαίου», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Αν δεν πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιος που να μπορεί να αγοράσει τη Φιορεντίνα μέσα σε δύο εβδομάδες, γιατί κριτικάρετε τον Κομίσο; Η Φιορεντίνα είναι μία από τις λίγες ομάδες χωρίς χρέη. Πηγαίνετε να δείτε τι χρέη έχουν οι Μίλαν και Ιντερ, η Γιουβέντους ή η Ρόμα. Ο Ντε Λαουρέντις και ο Λοτίτο δεν έδωσαν ούτε ένα ευρώ για να αγοράσουν Νάπολι και Λάτσιο. Στη Φλωρεντία, όμως, κανείς δεν μιλάει για τα λεφτά που έχω βάλει. Μόνο κριτική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x