Ισπανία

Κουτίνιο: «Πρέπει να βελτιωθώ, αν θέλω να συγκρίνομαι με τον Ινιέστα»

Στις συγκρίσεις με τον Ινιέστα απάντησε ο Κουτίνιο, δηλώνοντας πως πρέπει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μετά την αποχώρηση του Ινιέστα από το «Καμπ Νου», χαρακτήρισαν τον Κουτίνιο ως τον ποδοσφαιριστή που θα αναλάβει τον ρόλο που είχε εντός γηπέδου ο 34χρονος μαέστρος.

Με δηλώσεις του όμως, ενόψει του αυριανού (18/9) παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα με την Αϊντχόφεν για την πρώτη αγωνιστική του Champions League, ο Βραζιλιάνος τόνισε πως δεν είναι τόσο απλή η σύγκριση με μια ποδοσφαιρική ιδιοφυία σαν τον Αντρές Ινιέστα.

«Ο Αντρές είναι μια ποδοσφαιρική ιδιοφυία, οι συγκρίσεις μαζί του είναι δύσκολες. Απλώς θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να κερδίσω όσο περισσότερα μπορώ εδώ. Προσπαθώ να δουλεύω σκληρά ανεξάρτητα σε ποια θέση αγωνίζομαι και προσπαθώ πολύ για να βελτιώσω κάθε πτυχή του παιχνιδιού μου. Αισθάνομαι καλύτερα ωε επιθετικός μέσος, αλλά νιώθω άνετα και στα αριστερά αφού εκεί έχω παίξει τα περισσότερα παιχνίδια μου», τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Στόχος μου είναι να βελτιωθώ στα πάντα και αν θέλω να γίνω σαν τον Ινιέστα θα πρέπει να βελτιωθώ πολύ. Η πρώτη μου δουλειά είναι να φτιάχνω παιχνίδι στο κέντρο, κάτι που είναι δύσκολο αφού πρέπει να κρατάω τη μπάλα και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Επιθετικά μπορώ να συμβάλλω στα γκολ, αλλά θα κάνω οτιδήποτε μου ζητήσει ο προπονητής», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x