Γενικά

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Ράφα Μάρκες!

Τέλος εποχής. Ένας από τους τελευταίους μεγάλους αρχηγούς, ο Ράφα Μάρκες, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση ύστερα από 22 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Ποιο το νέο πόστο του.

Αποσύρθηκε ο Ράφα Μάρκες!

Λίγες εβδομάδες μετά την παρουσία του στο πέμπτο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του (μόλις ο τρίτος μετά τους Αντόνιο Καρμπαχάλ και τον Λόταρ Ματέους) με τη συμμετοχή του στη διοργάνωση της Ρωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του να τραβήξει διαφορετικό δρόμο.

Δηλαδή να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να συνεχίσει ως αθλητικός διευθυντής στην Άτλας, όπου ήταν παίκτης μέχρι πρόσφατα και όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1996.

«Ήταν 22 χρόνια καριέρας στην διάρκεια των οποίων μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος που έκανα πολλές θυσίες, προσπάθειες, λάθη, είχα αποτυχίες που προκάλεσαν θλίψη και απογοήτευση, αλλά κυρίως είχα επιτυχίες που έδωσαν χαρές. Απλά ευχαριστώ», αναφέρει στο μήνυμά του.

Ο Μάρκες αγωνίστηκε επίσης -κατά σειρά- στις Μονακό, Μπαρτσελόνα, Νιου Γιορκ Μπουλς, Λεόν και Ελάς Βερόνα. Συγκέντρωσε 18 τρόπαια, αγωνίστηκε 615 ματς σε συλλογικό επίπεδο και σε 147 με την εθνική Μεξικού.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x