Γενικά

Κρεμάει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν ο Κρίστισιτς!

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν έχει πάρει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν του Ερυθρού Αστέρα, Νέναντ Κρίστισιτς.

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα θα βάλει ο Νέναντ Κρίστισιτς στο φινάλε της φετινής σεζόν!

Σύμφωνα με πληροφορίες της σερβικής ιστοσελίδας, Mozzart Sport, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν του Ερυθρού Αστέρα αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 32 ετών και να αφοσιωθεί στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» ήρθε τον Ιανουάριο του 2019, την επόμενη χρονιά του πρωταθλήματος και η πορεία ήταν αρκετά μέτρια, μη μπορώντας να επιβεβαιώσει τις εξαιρετικές φήμες που τον ακολουθούσαν με τις εμφανίσεις που έκανε στο Champions league με τον Ερυθρό Αστέρα. Αποχώρησε το καλοκαίρι του 2021, μετρώντας 94 συμμετοχές με πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ αγωνίστηκε και σε δυο τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου και έκτοτε, δεν αποχώρησε ξανά, με τη δεύτερη θητεία του να μην είναι τόσο αποδοτική όσο η πρώτη. Τη φετινή σεζόν, αριθμεί μόλις τέσσερις συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x