Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Να το χαρεί ο κόσμος, αλλά προσοχή μη γίνει καμιά καταστροφή!»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου τόνισε την ανάγκη ο κόσμος της ΑΕΚ να γιορτάσει κόσμια τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος την Κυριακή.

Αυτοσυγκράτηση στη χαρά του θα πρέπει να δείξει ο κόσμος της ΑΕΚ και να μην υπερβεί τα εσκαμμένα στην διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος την Κυριακή στην Opap Arena, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο κόσμος θα πρέπει να έχει στο μυαλό του να περάσει καλά, να το χαρεί γιατί είναι το πρώτο πρωτάθλημα στην έδρα μας μετά από 29 χρόνια, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην γίνει καμία καταστροφή. Πρέπει όλοι να θυμούνται πως υπάρχει ένα παιχνίδι που πρέπει να αρχίσει και να ολοκληρωθεί χωρίς κανένα πρόβλημα που μπορεί να κάνει ζημιά στην ομάδα», επισήμανε.

Παράλληλα, μετέφερε κάποιες ιστορίες κιτρινόμαυρης τρέλας. «Είναι εκπληκτικό αυτό που γίνεται με τον κόσμο, από την επαρχία αλλά και από το εξωτερικό. Ξέρω ένα παιδί που θα έρθει από Αυστραλία, θα φτάσει πέντε ώρες πριν τον αγώνα και θα ξαναφύγει τη Δευτέρα. Μιλάμε για ένα πολύωρο και πανάκριβο ταξίδι! Πολύς κόσμος ταξιδεύει ακόμη και χωρίς να έχει εισιτήριο, απλά για να ζήσει την ατμόσφαιρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, έστω κι έξω από το γήπεδο», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x