Γενικά

Αποχαιρέτησε την Τζακάρτα ο Κρμέντσικ: «Κάτι ωραίο τελειώνει και κάτι πιο όμορφο αρχίζει»

Με ανάρτηση του ο Μίχαελ Κρμέντσικ αποχαιρέτησε την Περσίγια Τζακάρτα και την Ινδονησία, στέλνοντας μήνυμα για την επόμενη μέρα στην καριέρα του.

Το αντίο του στην Περσίγια Τζακάρτα έστειλε ο Μίχαελ Κρμέντσικ! Ο Τσέχος επιθετικός αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην ομάδα της Ινδονησίας και με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στο Instagram ότι αποχωρεί με πολύ ωραίες αναμνήσεις.

Μάλιστα, η επόμενη, άγνωστη προς το παρόν, μέρα της καριέρας του Κρμέντσικ βρίσκει τον ΠΑΟΚ σε αναζήτηση φορ και ο 30χρονος που αγωνίστηκε στους «ασπρόμαυρους» είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με αποκορύφωμα το «buzzer beater» του στον τελικό κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κρμέντσικ:

«Τζακάρτα, σε ευχαριστώ για όλα. Τα βήματά μου σε αυτό το κλαμπ τελείωσαν. Ήταν μια υπέροχη σεζόν! Αλλά αυτή είναι η ποδοσφαιρική ζωή, κάτι ωραίο τελειώνει και κάτι πιο όμορφο αρχίζει. Η Ινδονησία με δίδαξε να εκτιμώ τους ανθρώπους, το φαγητό και την υγεία. Γνώρισα τόσους καταπληκτικούς ανθρώπους και πολλά άλλα. Σας ευχαριστώ Persija για μια όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά και Jakmania για την υποστήριξή σας, το εκτιμώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x