Ελλάδα

Κωνσταντινέας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Έπρεπε να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για Μαρινάκη-Δημητριάδη»

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας μίλησε στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη για το επεισόδιο ανάμεσα σε Μαρινάκη και Δημητριάδη, και τις σχέσεις εξουσίας στο ποδόσφαιρο.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σκληρές τοποθετήσεις έκανε ο Πέτρος Κωνσταντινέας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, σχολιάζοντας το περιστατικό ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γρηγόρη Δημητριάδη, αλλά και τη σχέση πολιτικής και ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής υποστήριξε πως οι πρόεδροι των μεγάλων επαγγελματικών ομάδων χρησιμοποιούν πολλές φορές τον κόσμο ως μέσο πίεσης προς τις κυβερνήσεις.

Ο Κωνσταντινέας στάθηκε και στο βίντεο του επεισοδίου, σχολιάζοντας τη φράση που -όπως είπε- ακούγεται να λέει ο Δημητριάδης προς τον Μαρινάκη «εδώ σε έχω».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη στάση των μεγάλων μέσων ενημέρωσης απέναντι στο θέμα, τονίζοντας πως ελάχιστα τηλεοπτικά κανάλια έδωσαν τη βαρύτητα που έπρεπε στο περιστατικό. Κλείνοντας, εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την εξέλιξη της υπόθεσης, λέγοντας πως δεν πιστεύει ότι θα υπάρξουν συνέπειες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x