Stoiximan Super League

Το χρονικό του Λαμία-ΑΕΛ που δεν ξεκίνησε ποτέ!

Το Λαμία-ΑΕΛ δεν ξεκίνησε ποτέ, ματαιώθηκε και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια! Δείτε αναλυτικά το χρονικό των όσων συνέβησαν στη Φθιώτιδα...

Από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις έξι το απόγευμα, οι εξελίξεις ήταν... ραγδαίες!

Το Λαμία-ΑΕΛ δεν ξεκίνησε ποτέ, ματαιώθηκε και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια!

Η αρχή έγινε γύρω στη μία το μεσημέρι, με την ΕΠΟ να ενημερώνει με σχετικό έγγραφο όλες τις πλευρές (Λαμία, ΑΕΛ, Σούπερ Λίγκα, διαιτητές) πως έχει ανακαλέσει τα δελτία των μεταγραφικών αποκτημάτων (αυτά που είχαν εκδοθεί από την 1η Ιανουαρίου του 2021 και έπειτα) της Λάρισας και δεν μπορούσαν να αγωνιστούν.

Κάπως έτσι, τέθηκαν εκτός του αγώνα με τη Λαμία 10 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Ντίνου Γκράουρ, Ενίς Μπεν-Χατίρα, Νίκολα Γιακιμόφσκι, Μπέντζαμιν Μουκάντζο, Αντριάν Χουσίνο, Ματίας Ακούνια, Νίκος Καρανίκας, Μαξίμ Μαξιμένκο, Αντριάν Κολομπίνο, Ούρος Τσόσιτς.

Ο Τζιανούκα Φέστα είχε διαθέσιμους τους Μπάγιτς, Νάγκι, Σουλούκο, Ηλιάδη, Μπέρτο, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιά, Πινακά, Νούνιτς, Ζίζιτς, Ντουρμισάι, Τρούγιτς, με τρεις από αυτούς να είναι τερματοφύλακες!

Η ανάκληση των δελτίων έγινε λόγω οφειλών της ΑΕΛ προς την ΕΠΟ, με τους ανθρώπους της ομάδας να πληρώνουν ένα ποσό και να καταθέτουν ακόμη ένα με επιταγή, η οποία δεν είχε, όμως, αντίκρισμα. Όπως αναφέρουν από την ΕΠΟ έχει ειδοποιηθεί και ο κύριος Αλέξης Κούγιας για την επιταγή, αλλά δεν βρήκαν αντίκρισμα και αναγκάστηκαν να τη σφραγίσουν.

Περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων, με τη Λάρισα να επιλέγει να κατέβει κανονικά με όλους τους ποδοσφαιριστές της παρά την απόφαση της Επιτροπής Μεταγραφών της ΕΠΟ για ανάκληση των δελτίων! Συγκεκριμένα, ο Φέστα παρέταξε την ΑΕΛ με την παρακάτω ενδεκάδα: Μπάγιτς, Ντουρμισάι, Μπεν-Χατίρα, Γιακομόβσκι, Ζίζιτς, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Ακούνια, Κολομπίνο, Γκράουρ, Νικολιάς.

Παράλληλα, η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την απόκτηση των 10 ποδοσφαιριστών από την ΑΕΛ.

Και ενώ περιμέναμε τη σέντρα, οι δύο ομάδες δεν εμφανίστηκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο διαιτητής Aριστομένης Κουτσιαύτης ενημέρωσε πως δεν μπορεί να ξεκινήσει εφόσον βρίσκονται στην αποστολή (στον αγωνιστικό χώρο ή στον πάγκο) οι παίκτες με τα ανακληθέντα δελτία.

Ακολούθησαν οι δηλώσεις από Πανουργιά και -η νέα από- Κούγια, τη στιγμή που ο φωτεινός πίνακας στο «ΔΑΚ Λαμίας» έγραφε... 3-0!

Κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στην οριστική αναβολή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Τι προβλέπει ο ΚΑΠ για το Λαμία-ΑΕΛ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x