Champions League

Λαμπάρντ: «Νύχτες σαν και αυτή μου λένε πολλά»

Διαδικασία που είναι σε εξέλιξη θεωρεί ο Φρανκ Λαμπάρντ αυτό που δημιουργείται στην Τσέλσι και πως τα επόμενα χρόνια με τις προσθήκες που θα γίνουν θα είναι υπολογίσιμη δύναμη.

Η ήττα με το συνολικό 7-1 από τη Μπάγερν Μονάχου κράτησε εκτός διοργάνωσης την Τσέλσι που προσπαθεί να συνέλθει και να «χτίσει» μια ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα είναι σε θέση να διεκδικεί και να έχει περισσότερες αξιώσεις σύμφωνα με τα όσα πιστεύει ο Φρανκ Λαμπάρντ.

«Τα τελευταία 20 χρόνια είχαμε παίκτες όπως ο Έντεν Αζάρ, ο Ντιέγκο Κόστα, ο Πέτρ Τσεχ, ο Τζον Τέρι και ο Ντιντιέρ Ντρογκμπά. Το να διαγωνίζεσαι για την Premier League χρόνο με το χρόνο, να φθάνεις στα τελικά και στα ημιτελικά συχνά, ξέρουμε τώρα πως δεν είναι η υπόθεση πια.. Είναι το μικρότερο δυνατό πράγμα, όμως, η προετοιμασία είναι αυτή που παίρνει χρόνο. Το να είσαι στην κορυφή δεν είναι κανόνας για την Τσέλσι. Το ban του περασμένου χρόνου ήταν σαν να μέναμε πίσω από άλλους συλλόγους. Οι μεταγραφές είναι το πιο σημαντικό σε αυτό το άθλημα. Νύχτες σαν και αυτή, με την ποδοσφαιρική έννοια, μου λένε πολλά», δήλωσε ο προπονητής των «μπλε».

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x