Ισπανία

Λαπόρτα σε οπαδούς: «Περιμέναμε αυτήν την κατάσταση, θα τη λύσουμε»

Τη στήριξη του κόσμου της Μπαρτσελόνα ζήτησε ο Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος μέσω μηνύματός του τόνισε την πίστη του για το ότι θα επιλυθεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κλαμπ.

Μήνυμα προς τους φίλους της Μπαρτσελόνα θέλησε να απευθύνει ο Ζοάν Λαπόρτα.

Από τη μία, τα οικονομικά προβλήματα των Καταλανών, τα οποία οδήγησαν σε περικοπές και αποδυνάμωση του ρόστερ. Από την άλλη, η βαριά ήττα (0-3, 14/9) από την Μπάγερν Μονάχου. Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, εξηγώντας στους φίλους της ομάδας του ότι η διοίκηση του κλαμπ ανέμενε αυτήν την κατάσταση, η οποία ωστόσο -όπως τόνισε- πρόκειται να επιλυθεί. Μάλιστα, ζήτησε τη στήριξή των οπαδών της «Μπάρτσα».

«Είμαι όσο απογοητευμένος κι αναστατωμένος είστε και όλοι εσείς. Είναι ανάγκη να σας πω ότι αυτό που συμβαίνει είναι μια από τις καταστάσεις που περιμέναμε. Ζητώ την υπομονή σας και να συνεχίσετε να στηρίζετε την ομάδα μας. Σας ζητώ επίσης την εμπιστοσύνη σας σε εμάς, τους ανθρώπους που διοικούν το κλαμπ. Χρειαζόμαστε την πίστη και τον χρόνο σας και μην έχετε αμφιβολία ότι θα λύσουμε αυτή την κατάσταση. Σας ευχαριστώ πολύ. Ζήτω η Μπάρτσα!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λαπόρτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x