Ισπανία

«Είναι ο ιδανικός άντρας»: Όταν ο Γκατούζο προξένεψε τον Λάτο στην κόρη του αλλά έφαγε άκυρο!

Ο Ολυμπιακός παλεύει για την απόκτηση του Τόνι Λάτο, τον οποίο ο Τζενάρο Γκατούζο είχε φτάσει στο σημείο να... προξενέψει στην κόρη του.

Το όνομα του Τόνι Λάτο παίζει καθημερινά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, οι άνθρωποι του οποίου προσπαθούν να βρεθεί η χρυσή τομή για να αφήσει ο Ισπανός μπακ τη Βαλένθια και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Οι πρωταθλητές έχουν σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη, που φέρεται να έχει διαμηνύσει στον Τζενάρο Γκατούζο την επιθυμία του να φύγει από τις «νυχτερίδες» για να έρθει στην Ελλάδα, με τον Ιταλό προπονητή να του έχει δώσει το ΟΚ αλλά να ρίχνει το μπαλάκι στη διοίκηση.

Κι αυτό παρότι ο Ιταλός κινδυνεύει να χάσει τον... ιδανικό άντρα για την κόρη του! Έτσι είχε χαρακτηρίσει ο «Ρίνο» τον Λάτο πριν από μερικούς μήνες, όταν είχε δηλώσει πως «έχω μιλήσει πολύ με τον Τόνι, επειδή είχα δει στα στοιχεία του ότι είχε πολλούς τραυματισμούς.



Με άκουσε και τώρα είναι καλά. Νομίζω πως διαχειριζόμαστε την κατάσταση καλά, σε αυτό το σημείο είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, είναι τρομερός, πολύ ταπεινός. Είναι ο... ιδανικός άντρας. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε, είναι φοβερός τύπος. Η κόρη μου είναι πολύ μικρή, μόλις 18. Αλλά κάποιος σαν τον Τόνι είναι ο ιδανικός γι' αυτήν, της μιλάω για εκείνον. Τον βλέπετε, πόσο ταπεινός και δουλευταράς είναι»!


Τι είχε να πει για όλα αυτά ο ποδοσφαιριστής; «Δεν ξέρω τι να πω, πάω πολύ τον προπονητή αλλά έχω κοπέλα»!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x