Stoiximan Super League

«Πρόταση της Μινεσότα για τον δανεισμό του Ουί Τζο, τελειώνει άμεσα από Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ουί Τζο Χουάνγκ θα αποχωρήσει άμεσα από τον Ολυμπιακό, με τη Μινεσότα να έχει κάνει πρόταση στη Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του Νοτιοκορεάτη φορ.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Ουί Τζο Χουάνγκ από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει με «τιτίβισμά» του ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιταλός δημοσιογράφος, η Μινεσότα United, που αγωνίζεται στο MLS, έχει καταθέσει πρόταση στη Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού, καθώς ο δανεισμός του από τους «ερυθρόλευκους» αναμένεται να ολοκληρωθεί πρόωρα...

Μάλιστα, για τον 30χρονο Νοτιοκορεάτη φορ ενδιαφέρονται ακόμα τέσσερις ομάδες από τις ΗΠΑ. Ο λόγος για τους Λος Άντζελες FC, Πόρτλαντ Timbers, Βανκούβερ Whitecaps και Σικάγο Fire, ενώ τόσο η Σεούλ όσο και η Βίσελ Κόμπε από την Ιαπωνία φέρεται να τσεκάρουν την περίπτωση του Ουί Τζο.

Σε αυτό το εξάμηνο παρουσίας του στο Λιμάνι, ο Νοτιοκορεάτης δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα, μετρώντας μόλις δώδεκα συμμετοχές και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x