Η Λάτσιο... μετράει αντίστροφα για την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής, καθώς απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για την απόκτηση του Φελίπε Άντερσον από τη Χουέστ Χαμ!
Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα για τη μετακίνηση του 28χρονου εξτρέμ, με τα «σφυριά» μάλιστα να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 50%. Ο Βραζιλιάνος άσος μάλιστα βρίσκεται ήδη στη Ρώμη, ποζάροντας με κασκόλ της Λάτσιο, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αργότερα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Ο Άντερσον επιστρέφει στη Λάτσιο μετά από τρία χρόνια και το πέρασμά του από Αγγλία και Πορτογαλία. Στην «αιώνια πόλη» βρέθηκε για μια πενταετία, καταγράφοντας 177 εμφανίσεις με 34 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
???? Nice to see you in Rome again, @F_Andersoon! #CMonEagles ?? pic.twitter.com/qKHLS7THIg
— S.S.Lazio (@OfficialSSLazio) July 13, 2021
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






