Ιταλία

Κρίση στη Λάτσιο: Κόντρα ανάμεσα σε παίκτες και Σάρι, αλλά και… ritiro!

Ο Σάρι είχε έντονο διάλογο με τους παίκτες μετά την ήττα από τη Βερόνα, ρωτώντας τους αν θέλουν να αποχωρήσει από την ομάδα, με τη διοίκηση να αποφασίζει να απομονώσει ποδοσφαιριστές και επιτελείο.

Ιδιαίτερα φορτισμένο είναι το κλίμα στη Λάτσιο. Υπάρχει μεγάλη κρίση στην ομάδα μετά και τη νέα ήττα με το «βαρύ» 4-1 από τη Βερόνα και η κατάσταση μυρίζει… μπαρούτι.

Μετά το τέλος του αγώνα στη Βερόνα, ο Μαουρίτσιο Σάρι ήταν έξαλλος με την απόδοση των παικτών του, σε βαθμό που λίγο έλειψε να αρπαχτεί μαζί τους. Μεταξύ άλλων φέρεται να τους ειρωνεύτηκε για την αξία τους, θέλοντας να τους «ξυπνήσει», ενώ τους ρώτησε εάν η απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια ήταν επίτηδες κακή για να τον «φάνε» και να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Σάρι είχε μίτινγκ μετά το τέλος του ματς και με τον Ίγκλι Τάρε, ενώ ο πρόεδρος, Κλαούντιο Λοτίτο, είναι φανερά προβληματισμένος για την κατάσταση της ομάδας και την βαθμολογική της συγκομιδή μετά το πέρας 9 αγωνιστικών (σσ. έχει 14 βαθμούς). Μάλιστα, ο Λοτίτο καταλογίζει στον Σάρι πως δεν μπορεί να περάσει τις ιδέες του στην ομάδα και παρότι το ρόστερ είναι σχετικά μικρό, δεν βλέπει σημαντική βελτίωση στον τρόπο παιχνιδιού της Λάτσιο.

Γι’ αυτό άλλωστε και διέταξε το γνωστό «ritiro». Παίκτες και τεχνικό επιτελείο αποσύρονται στο προπονητικό κέντρο του «Φορμέλο» και θα παραμείνουν εκεί μέχρι το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Serie A με αντίπαλο την Φιορεντίνα (21:45) στο «Ολίμπικο».

Το πρόγραμμα της Λάτσιο είναι ζόρικο το επόμενο δεκαήμερο, αφού μετά το ματς με τη Φιορεντίνα ακολουθεί το εκτός έδρας με την Αταλάντα, επίσης για τη Serie A και την επόμενη Πέμπτη το ματς με την Μαρσέιγ στη Γαλλία για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x