Ιταλία

Στα ραντάρ της Λάτσιο ο Μάτα

Την περίπτωση του Χουάν Μάτα που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει η Λάτσιο.

Η Λάτσιο είναι μία από τις ομάδες που παλεύουν για την είσοδο στην τετράδα της Serie A και την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για το Champions League της νέας σεζόν. Εάν συμβεί αυτό, οι «λατσιάλοι» θα ξοδέψουν αρκετά χρήματα για μεταγραφές ώστε να φτιάξουν μια δυνατή ομάδα που θα μπορεί να πρωταγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι της Λάτσιο εξετάζουν ήδη αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, μερικές εξ αυτών που ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους με τις ομάδες τους. Μία από αυτές είναι του Χουάν Μάτα, με τον Ισπανό χαφ να μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μάτα λαμβάνει 8 εκατ. ευρώ ετησίως και το κασέ του είναι αρκετά υψηλό, ωστόσο υπάρχει η πεποίθηση πως μπορεί να πειστεί με τα μισά χρήματα και με ένα διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει κάθε χρόνο 4 εκατ. ευρώ.

Είναι η δεύτερη σερί χρονιά που η Λάτσιο αναζητά έναν ποιοτικό μεσοεπιθετικό για να προσθέσει στο ρόστερ της, αφού πέρυσι θέλησε να κάνει δικό της τον Ντάβιντ Σίλβα που κατέληξε τελικά στην Σοσιεδάδ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x