Γαλλία

Έρευνα της FIFA για μεταγραφή της Λιόν μέσω... βελγικής ομάδας!

Η FIFA προχωρά σε έρευνα αναφορικά με τη μεταγραφή του Έρνεστ Νουάμα, που άφησε τη Νόρτζελαντ για τη Λιόν... μέσω Μόλενμπεκ.

Την ώρα που η Λιόν παραπαίει στη Γαλλία, ήρθε ένα ακόμη μαντάτο, αυτή τη φορά εξωαγωνιστικό, να προβληματίσει τους ανθρώπους του συλλόγου.

Βλέπετε, η FIFA αναμένεται να προβεί σε έρευνα αναφορικά με τη μεταγραφή του Έρνεστ Νουάμα, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος από τη Μόλενμπεκ.

Το θέμα είναι πως ο βελγικός σύλλογος αποτέλεσε ουσιαστικά τον μεσάζοντα, δίνοντας 25 εκατομμύρια ευρώ στη Νόρτζελαντ, όπου ανήκε ο παίκτης, πριν τον παραχωρήσει ως δανεικό στους "λιονέ" - που έχουν οψιόν αγοράς με το ίδιο ποσό!

Βλέπετε, ο γαλλικός και ο βελγικός σύλλογος ανήκουν στην ίδια εταιρεία, με την παραπάνω... μπίζνα να γίνεται να για αποφύγει η Λιόν περιορισμούς της DNCG, η οποία επιβλέπει τα οικονομικά των γαλλικών ομάδων.

Σύμφωνα με την Equipe, η Ολιμπίκ είχε πάρει την απαραίτητη έγκριση από τον προαναφερθέν φορέα, ωστόσο η παρέμβαση "πολλών ποδοσφαιρικών ηγετών της χώρας", οι οποίοι δεν έχουν κατονομαστεί, έφερε την υπόθεση στο μικροσκόπιο της FIFA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x