Γαλλία

Δεν έμεινε… τζάμι: Το πούλμαν οπαδών της Λιόν μετά τον πετροπόλεμο από φίλους της Μαρσέιγ!

Τρόμο και μεγάλο προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες από το πούλμαν των φίλων της Λιόν, το οποίο και δέχθηκε επίθεση με πέτρες από φιλάθλους της Μαρσέιγ, όπως φυσικά και εκείνο της ομάδας.

Παγκόσμιο σοκ στον χώρο του ποδοσφαίρου έχει προκαλέσει η άγρια επίθεση φίλων της Μαρσέιγ στο πούλμαν της αποστολής της Λιόν, λίγη ώρα πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Βελοντρόμ» για τη 10η αγωνιστική της Ligue 1.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, το όχημα των «λιονέ» δέχθηκε επίθεση με πέτρες από φίλους των γηπεδούχων, κατά τη διαδρομή προς το γήπεδο, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο προπονητής της Λιόν, Φάμπιο Γκρόσο, να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο και να μεταφερθεί στο ιατρείο του γηπέδου.

Όπως μπορείτε να δείτε, το πούλμαν του συλλόγου έπαθε πολλές υλικές ζημιές, αφού τα περισσότερα παράθυρα έχουν σπάσει τελείως.

Την ίδια... τύχη είχε και ένα λεωφορείο φιλάθλων της Λιόν, καθώς και εκείνοι δέχθηκαν επίθεση με πέτρες κατά τη μετακίνησή τους στο «Βελοντρόμ», αφού είχαν εξασφαλίσει εισιτήρια και θα έδιναν το «παρών». Μάλιστα, στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η επίθεση που δέχθηκαν οι φίλοι της «λιονέ», και μάλιστα μπροστά σε μπλόκο της αστυνομίας!





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x