Γαλλία

Οριστικό: Αναβλήθηκε το Μαρσέιγ-Λιόν μετά την επίθεση στο λεωφορείο των «λιονέ»

Η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Λιόν στο «Βελοντρόμ» οδηγήθηκε σε οριστική αναβολή, μετά την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν των «λιονέ» από φίλους των γηπεδούχων.

Στην αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Λιόν στο «Βελοντρόμ» για τη 10η αγωνιστική της Ligue 1, προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές.

Αφορμή στάθηκε η επίθεση με πέτρες που δέχθηκε το πούλμαν των «λιονέ» κατά την άφιξή του στο γήπεδο από οπαδούς των γηπεδούχων, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Φάμπιο Γκρόσο, αποκομίζοντας ένα βαθύ κόψιμο πάνω από το αριστερό μάτι.

Μάλιστα, από το μένος των οπαδών της Μαρσέιγ δεν γλύτωσαν ούτε οι φίλαθλοι της Λιόν, οι οποίοι θα έδιναν το «παρών» στο «Βελοντρόμ», αφού και ένα δικό τους λεωφορείο καταστράφηκε από τον πετροπέλεμο.

Μιλώντας για την αναβολή της αναμέτρησης, ο διαιτητής του αγώνα, Φρανσουά Λετεξιέ, τόνισε πως:

«Κάναμε μία έκτακτη σύσκεψη και μοιραστήκαμε απόψεις έπειτα από την εξέταση των τραυματισμών του επιτελείου της Λιόν. Η Λιόν δεν επιθυμούσε τη διεξαγωγή του αγώνα. Σύμφωνα με την απόφαση της Λιόν και το πρωτόκολλο της λίγκα που αφορά το ζήτημα, η απόφαση ήταν να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Δεν θα διεξαχθεί, η απόφαση έχει ληφθεί. Τα υπόλοιπα θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x