Ισπανία

Λοσάνο: «Όνειρο ζωής να παίξω στην Μπαρτσελόνα»

Δεν έκρυψε την μεγάλη του επιθυμία του να γίνει ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ο Μεξικανός επιθετικός της Αϊντχόφεν, Ίρβινγκ Λοσάνο.

Όνειρο ζωής χαρακτήρισε μια ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα ο Ίρβινγκ Λοσάνο. Ο 23χρονος Μεξικανός επιθετικός της Αϊντχόφεν, αφού επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Καταλανών το προηγούμενο καλοκαίρι, επισήμανε ότι η επιθυμία του να αγωνιστεί μια μέρα στο Καμπ Νου είναι δεδομένη.

Παράλληλα, ο Λοσάνο εξήρε τον Λιονέλ Μέσι και τις ικανότητές του, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

«Η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα με σπουδαίες παίκτες. Είναι μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές ομάδες στον κόσμο. Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξαν επαφές. Ο εκπρόσωπός μου, μού είπε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα. Για μένα είναι ένα όνειρο να έρθω σε αυτό τον υπέροχο σύλλογο. Παίζοντας στο Καμπ Νου ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Ο Μέσι πάντα ήταν ένας σπουδαίος παίκτης, για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο», ανέφερε ο 23χρονος επιθετικός στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αποψινού αγώνα Μπαρτσελόνα - Αϊντχόφεν για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παναγούλιας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x