Champions League

Λουίς Ενρίκε: «Τώρα να το πάρουμε»

Η πρόκριση στον τελικό δεν αρκεί στον Λουίς Ενρίκε που θέλει το τρεμπλ με την Μπαρτσελόνα.

Η κακή εικόνα της Μπαρτσελόνα στο δεύτερο ημίχρονο και η ήττα με 3-2 από την Μπάγερν δεν ήταν αρκετές για να κρύψουν το χαμόγελο του Λουίς Ενρίκε μετά την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

«Το γρήγορο γκολ μάς έδωσε αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε από το σκορ και κάναμε πολλά λάθη. Πάντως είναι μια βραδιά χαράς για μας. Πάντως δεν έχουμε τελειώσει την αποστολή μας. Θέλουμε τον τίτλο. Μέχρι τότε όμως θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ισπανία», ανέφερε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα».

Όσο για τον τελικό και ποιον αντίπαλο μεταξύ Ρεάλ και Γιουβέντους προτιμά; «Δεν επιλέγουμε. Όποιος είναι πιο άξιος, ας περάσει. Εμείς ξέρουμε πως απέχουμε πλέον μια νίκη από τρεις τίτλους και αυτή είναι η αποστολή μας».

Σχολιάζοντας τον αλτρουισμό των επιθετικών του, είπε: «Είναι σαφές πως δεν πρόκειται για εγωιστές παίκτες. Έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους και πάντα αναζητούν την καλύτερη δυνατή επιλογή στο γήπεδο».

Ερωτηθείς για τη στιχομυθία του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στο φινάλε, απάντησε: «Απλά μιλήσαμε σαν δυο παλιοί καλοί φίλοι. Ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλο καλή επιτυχία για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x