Ισπανία

Λούκα Ζιντάν: «Δεν μετανιώνω που αποχώρησα από τη Ρεάλ»

Αναγκαίο θεωρούσε ο νεαρός τερματοφύλακας τον δανεισμό του σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται βασικός, όπως κάνει στη Ράσινγκ Σανταντέρ.

Δικαιωμένος αισθάνεται ο Λούκα Ζιντάν με την επιλογή του να μετακινηθεί το καλοκαίρι ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Ράσινγκ Σανταντέρ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του υπέροχου κλαμπ, επειδή όλοι εδώ με έχουν υποδεχτεί πολύ καλά. Ήταν μία μεγάλη αλλαγή, ωστόσο, αισθάνομαι πολύ καλά. Δεν μετανιώνω που αποχώρησα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρω ότι ήταν ένα σημαντικό βήμα και ήθελα να το κάνω. Χρειαζόμουν να πάω σε μία επαγγελματική ομάδα, στην οποία θα παίζω και θα αποδεικνύω την αξία μου», τόνισε 21χρονος πορτιέρε στην «Diaro AS».

Τα μέχρι στιγμής στατιστικά του δικαιώνουν την απόφασή του, αφού μετράει εννιά συμμετοχές (με 3 clean sheet) στη Segunda Division. Βέβαια, το κλαμπ του δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς μετά από τη συμπλήρωση 11 αγωνιστικών βρίσκεται στην 20η θέση.

«Τα έως τώρα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουμε. Όμως, παίζουμε καλά και είμαι σίγουρος ότι βελτιωθούμε πολύ σύντομα», σχολίασε επ’ αυτού ο Ζιντάν.

Όπως είναι λογικό δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την ομάδα, στην οποία ανήκει και που προπονητής είναι ο πατέρας του. Τόσο για την επιστροφή του σε αυτή, όσο και για την έως τώρα πορεία της.

«Μένει να φανεί τι θα συμβεί σε λίγα χρόνια. Είναι λογικό να θέλετε να με ρωτήσετε για τη Ρεάλ, όμως δεν πρόκειται να απαντήσω. Το μόνο που θα πω, είναι ότι βλέπω την ομάδα πολύ καλή, αν και δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα στο Champions League. Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ», ανέφερε ο τερματοφύλακας της Ράσινγκ.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x