Ιταλία

«Μέσα στην Κυριακή απαντάει ο Λουτσέσκου στην Πάρμα»

Σύμφωνα με ρουμανικά δημοσιεύματα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δεχθεί πρόταση να αναλάβει την Πάρμα και πρόκειται να απαντήσει μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνδέθηκε τις προηγούμενες μέρες με τον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά σύμφωνα με ρουμανικά δημοσιεύματα είναι κοντά πλέον στο να μετακομίσει στην Ιταλία, καθώς η Πάρμα εκδήλωσε έντονα το ενδιαφέρον της και ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ πρόκειται να δώσει την απάντησή του το αργότερο μέχρι την Κυριακή (18/4) το απόγευμα.

Η Πάρμα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Serie A και το ενδεχόμενο να υποβιβαστεί στη Serie B είναι πολύ ορατό, γεγονός το οποίο αναμένεται να συνυπολογιστεί στην απόφαση του Λουτσέσκου.

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένα βήμα από την Πάρμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος τεχνικός θα απαντήσει στην πρότασή της μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. Ο ιδιοκτήτης της Πάρμα υποσχέθηκε στον Λουτσέσκου ότι αν συμφωνήσει να πάει στη Serie B, θα κάνει ό,τι μεταγραφές ζητήσει -ακόμα και Ρουμάνους- ώστε να γυρίσει στη Serie A», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της «Prosport».

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στη διορία που έδωσε το «αφεντικό» των «παρμέντσι» στον Ρουμάνο: «Ο Κάιλ Κράουζε, ιδιοκτήτης της Πάρμα είναι αποφασισμένος να προσλάβει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως έχει δώσει περιθώριο 24 ωρών στον Ρουμάνο για να απαντήσει στην πρότασή του. Ο Λουτσέσκου αφότου έμεινε ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ δεν ήθελε να συμφωνήσει με κάποια ομάδα ως το καλοκαίρι, όμως τώρα τα σχέδιά του ανατράπηκαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x