Κύπρος

Λύτρωση στις καθυστερήσεις για Απόλλωνα Λεμεσού

Με γκολ του Γκεριέ στο 94ο λεπτό, ο Απόλλων Λεμεσού ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Ανόρθωση εντός έδρας στο ντέρμπι των πλέι οφ. Ευκαιρία για την Ομόνοια.

Έπαιξε με την φωτιά και ευτυχώς για αυτόν δεν… κάηκε ο Απόλλων Λεμεσού.

Οι εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας στο κυπριακό πρωτάθλημα, ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Ανόρθωση για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ και έφτασαν στους 66 βαθμούς συγκάτοικοι με την Ομόνοια που έχει όμως ματς λιγότερο και αν νικήσει αύριο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, απομακρύνεται τρεις βαθμούς από την 2η θέση.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια αιφνιδίασε τους γηπεδούχους που έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη (18-6 οι τελικές) και προηγήθηκε 0-1 στο 59’ με γκολ του Οκριασβίλι με σουτ. Ο Απόλλωνας πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 94’ με τον Γκεριέ, ο οποίος έπειτα από εκτέλεση κόρνερ σκόραρε με κεφαλιά.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων (Γ. Πετράκης)
: Γιοβάνοβιτς, Πέδρο, Ντένιτς, Πίττας, Νταμπό, Ρομπέρζ, Γιαννιώτας (62? Ντιγκινί). Μπίσεσβαρ (66? Μπένσοπ), Χάμπος (66? Ματέι), Γιούστε, Γκεριέ.

Ανόρθωση (Τ. Κετσπάγια): Λόρια, Βργκότς, Ρισβάνης, Κορέα, Αρτυματάς, Κορέια, Νταουσβίλι, Οκριασβίλι (77? Χριστοφή), Μίχα (77? Πηλέας), Καλτσάς, Κβιλιτάια (65? Μαργκάσα).

ΑΠΟΕΛ-Ε.Ν.Π. 1-0

Σε παιχνίδι για τα πλέι άουτ, το ΑΠΟΕΛ νίκησε 1-0 την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο ΓΣΠ, για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου, χάρη στο γκολ του Γαβριήλ στο 16ο λεπτό. Οι «γαλαζοκίτρινοι» που είχαν δέκα αλλαγές στην ενδεκάδα τους, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Οι παίκτες του Σάββα Πουρσαϊτίδη είχαν και δύο δοκάρια με Ντε Βισνέντι στο 23’ και Ζαχίντ στο 90’, ενώ ευκαιρία να ισοφαρίσει με δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι στο 69? με τον Ντένινγκ.

Το ΑΠΟΕΛ έφτασε έτσι στους 46 βαθμούς και απέχουν 13 βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού, ενώ η ΕΝΠ έμεινε στην προτελευταία θέση με 27.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x