Κύπρος

«Πύρρειος» νίκη και πάλι πρώτη η Ομόνοια

Και πάλι στην κορυφή η Ομόνοια ύστερα από το εντός έδρας 2-0 επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας, σε ένα ματς που είχε τρεις αναγκαστικές αλλαγές! Πρόβλημα και για τους φιλοξενούμενους με τον Γκουστάβο.

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος με 69 πόντους και στο +1 από τη 2η ΑΕΛ Λεμεσού επέστρεψε η Ομόνοια, η οποία επικράτησε 2-0 υποδεχόμενη τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για την 6η αγωνιστική. Με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν 6οι (37β.) και στο -10 από την 5η ΑΕΚ Λάρνακας.

Σε μια αναμέτρηση που πέρα από τους τρεις βαθμούς γέμισε και με πολλά προβλήματα τους γηπεδούχους, οι οποίοι είδαν τους Ασάντε, Λοΐζου και Τσέποβιτς να βγαίνουν αλλαγή λόγω τραυματισμών. Το ίδιο συνέβη και με τον Γκουστάβο του Ολυμπιακού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ στο 8' με τον Σάλι. Ωστόσο, αυτό το πέτυχε η ομάδα του Χάρη Μαυρία (παρέμεινε στον πάγκο) στο 23' χάρη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσέποβιτς.

Στο δεύτερο μέρος το «τριφύλλι» πάτησε… γκάζι, δημιουργούσε τη μία φάση μετά την άλλη και τελικά κατάφερε να κλειδώσει το «τρίποντο» με ωραία ενέργεια του Τζιώνη (είχε αντικαταστήσει τον Τσέποβιτς στο 70') στο 90'+2'.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

Σάββατο (10/4)


Απόλλων Λεμεσού-Ανόρθωση 1-1
(90'+4' Γκεριέ – 59' Οκριασβίλι)

Κυριακή (11/4)

ΑΕΚ Λάρνακας –ΑΕΛ Λεμεσού 0-1
(84' Ντανίλο)

Ομόνοια-Ολυμπιακός Λευκωσίας 2-0
(23' Τσέποβιτς, 90'+2' Τζιώνης)


Το πρόγραμμα της επόμενης (7ης) αγωνιστικής:

Σάββατο (17/4)


Ανόρθωση-Ομόνοια (19:30)

Κυριακή (18/4)

ΑΕΛ Λεμεσού-Απόλλων Λεμεσού (17:00)
Ολυμπιακός Λευκωσίας-ΑΕΚ Λάρνακας (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x