Κύπελλο Ελλάδας

Μάντζιος: «Μίλαγα με τον συνεργάτη μου και ξαφνικά είδα τον Μπουχαλάκη έτοιμο να σκοράρει»

«Σκασμένος» για τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο ο Άρης αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος.

Ο Άκης Μάντζιος εμφανίστηκε όπως είναι φυσιολογικό «σκασμένος» για τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο ο Άρης αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, ο τεχνικός των «κίτρινων» δήλωσε μετά το ματς: «Είμαστε πικραμένοι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Δεν απειληθήκαμε από τον Ολυμπιακό, όμως ένα λάθος που κάναμε το πληρώσαμε και μοιραία μείναμε εκτός διοργάνωσης.

TO PAMESTOIXIMA.GR EINAI ΕΔΩ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ! |+21

Advertisement

Ο Ολυμπιακός ήταν το πρώτο του παιχνίδι που μέχρι την στιγμή της ισοφάρισης δεν είχε πετύχει γκολ. Είχαμε καλά διαστήματα, ξεκινήσαμε καλά, βγάλαμε αυτοματισμούς. Το γκολ ήρθε στο σημείο που το θέλαμε, ήμασταν κοντά, αλλά δυστυχώς. Μείναμε εκτός και αυτό που μας μένει είναι η μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και η πολύ καλή εικόνα που είχαν.

Τα λάθη υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και δυστυχώς σήμερα το πληρώσαμε. Εκείνη την ώρα εγώ έδινα οδηγίες, μιλούσα με έναν συνεργάτη μου, και βλέπω ξαφνικά τον Μπουχαλάκη έτοιμο να σκοράρει. Το πληρώσαμε το λάθος και πρέπει όσο μπορούμε να το αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι μας. Ήταν ένα λάθος που δεν συνηθίζεται να γίνεται
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x