Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Ο Άρης είναι μέσα στον στόχο του»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά την εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ, ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και Τρίτη συνολικά πήρε απόψε (26/1) ο Άρης, επικρατώντας 1-0 της ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος στάθηκε στη σημασία της νίκης μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια και το επιβαρυμένο πρόγραμμα, ενώ αναφέρθηκε και στον νεοφερμένο, Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Σημαντική νίκη για εμάς, τρίτο σερί. Το κάναμε δύσκολο δεν απειληθήκαμε αλλά θα μπορούσαμε να το καθαρίσουμε στο πρώτο 45λεπτο που δημιουργήσαμε αρκετές καλές στιγμές. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Τα συνεχόμενα παιχνίδια συνεχίζονται και η κούραση μεγαλώνει. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα αλλά όσο είναι ρευστό με 1-0, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για το γεγονός πως νίκησαν με 1-0: «Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε και να βρούμε την ψυχολογία μας. Ο Άρης είναι μέσα στον στόχο του».

Για τον Κώστα Μήτρογλου:
«Σίγουρα ο Κώστας είναι ένα μεγάλος ποδοσφαιριστής για αυτό ήρθε για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Από αύριο θα είναι μαζί μας».

Διαβάστε ακόμα:

Ανέβηκε δεύτερος και... περιμένει

Επίσημο: Στον Άρη ο Μήτρογλου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x