Βέλγιο

Διατήρησε τη διαφορά της η Γάνδη και «φουλάρει» για Ευρώπη

Με την ανωτερότητά της, η Γάνδη νίκησε τη Μαλίν στο Μέχελεν 2-1 για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League για την έξοδο στην Ευρώπη και ετοιμάζεται για το Europa Conference league.

Η Γάνδη νίκησε στο Μέχελεν 2-1 τη Μαλίν για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League για την έξοδο στην Ευρώπη και διατηρήθηκε στο +4 στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ του Europa Conference League, αφήνοντας ουσιαστικά εκτός τους κυπελλούχους Ευρώπης του 1988.

Για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους «16» της φετινής διοργάνωσης, σκόραραν οι Νγκαντό-Νγκαντουί στο 36’ και Τισουνταλί σο 93’. Ενδιάμεσα, είχε ισοφαρίσει ο Χέρεμενς στο 89’ για τους «μαλινουά».

Σε ένα πραγματικό «θρίλερ», η Γκενκ νίκησε εντός έδρας 3-2 τη Σαρλερουά και διατηρήθηκε στο -4 στη δεύτερη θέση, αφήνοντας τους «ασπρόμαυρους» στο -12 απ την κορυφή.

Για την πρώην πρωταθλήτρια Βελγίου, σκόραραν οι Ονουάτσου στο 55’, Νκούμπα με αυτογκόλ στο 58’ και Κουέστα στο 65’. Για τη Σαρλερουά, σκόραραν στο 34΄ο Ιλαϊμαχαρίτρα και στο 72΄ο Χέιμανς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x