Ιταλία

Μάνατζερ Έρικσεν: «Το ποδόσφαιρo είναι το πάθος του, θα επιστρέψει στα γήπεδα»

Ο Μάρτιν Σουτς, ατζέντης του Κρίστιαν Έρικσεν, εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Δανός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έλυσε και τυπικά το συμβόλαιό του με την Ίντερ την Παρασκευή, με τους «νερατζούρι» να τον αποχαιρετούν με μια συγκινητική ανακοίνωση.

Ο απινιδωτής που έχει τοποθετηθεί στην καρδιά του μετά από τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο περασμένο Euro, δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στη Serie A βάσει του πρωτοκόλλου. Παρόλα αυτά, ο Έρικσεν φαίνεται πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά, αλλά εκτός του big-5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων όπως υποστήριξε και ο μάνατζέρ του, Μάρτιν Σουτς.

«Είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, είμαι πεπεισμένος πως θα επιστρέψει στα γήπεδα επειδή έχει μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. Ήταν σίγουρο πως η καριέρα του στην Ιταλία θα τελείωνε έτσι δυστυχώς, αφού δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί ή να προπονηθεί με τον απινιδωτή. Θέλει να επιστρέψει στο Σαν Σίρο τον Ιανουάριο για αυτούς τους οπαδούς. Τον γούσταραν πολύ, τον εκτιμούσαν ιδιαίτερα», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x