Stoiximan Super League

Μανωλιουδάκης: «Τουλάχιστον έναν παίκτη θα πάρει ο Παναθηναϊκός» (audio)

Η μεταγραφική περίοδος τελείωσε, αλλά ο Παναθηναϊκός ακόμα ψάχνει στην αγορά. Όπως τόνισε ο Κώστας Μανωλιουδάκης στον ΣΠΟΡ FM οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν τουλάχιστον έναν ελεύθερο παίκτη.

Είναι δεδομένο ότι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, στον Παναθηναϊκό είχαν βάλει ως προτεραιότητα να απαλλαγούν από την παρουσία συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, τα συμβόλαια των οποίων ήταν «αγκάθι» για τον σύλλογο.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος, υπάρχει ακόμα η αγορά των ελεύθερων, η περίοδος απόκτησης των οποίων ολοκληρώνεται στις 10 Φεβρουαρίου.

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Μανωλιουδάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναθηναϊκός θα κάνει τουλάχιστον μία προσθήκη, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει επισημάνει στον Νίκο Λυμπερόπουλο την ανάγκη της απόκτησης επιθετικού.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, σκανάρει την αγορά, ώστε να μπορέσει να βρει μια ή και δύο περιπτώσεις που να ικανοποιούν τις επιθυμίες του Ουζουνίδη.

Όσον αφορά τα ονόματα που ακούγονται, φαίνεται πως τελικά δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του Βάσκεθ. Ο Παναθηναϊκός εξέτασε την περίπτωση του, αλλά ο παίκτης δεν απέδειξε ότι έχει μείνει ελεύθερος από την Κρουζ Αζούλ, οπότε οι «πράσινοι» δεν ασχολήθηκαν περισσότερο.

Αντίθετα, είναι δύσκολη, αλλά συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες η περίπτωση του Ιρανού χαφ, Σαΐντι Εζατολάχ, ο οποίος είναι νεαρός, ταλαντούχους και έχει περάσει από Ατλέτικο Μαδρίτης και Ροστόφ, ενώ είναι πολλά υποσχόμενος, με τους «πράσινους» να παλεύουν για την απόκτηση του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x