Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως δέχτηκαν πίεση στο πρώτο τέταρτο, όμως μετά το 1-0 αντέδρασαν σωστά και δημιούργησαν φάσεις για να σκοράρουν. Στάθηκε στην κούραση μετά το 70’, θεωρεί «ανοιχτό» τον όμιλο μέχρι την τελευταία αγωνιστική και πως θα μπορούσαν να σκοράρουν πριν το 2-0.

Αναλυτικά: «Στα πρώτα 10-15' του αγώνα δεχτήκαμε πίεση από την Πόρτο. Το είχαμε σχεδιάσει, ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτήν τη δυσκολία και δεν την εφαρμόσαμε όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα να δεχτούμε ένα γκολ.

Μετά το γκολ, αντιδράσαμε καλά, η ομάδα έδειξε την ταυτότητά της, ξεκίνησε να παίζει δυναμικά, φτιάξαμε φάσεις, είχαμε μία καλή ευκαιρία με τον Ματιέ, μπορούσαμε να πετύχουμε το γκολ και καταφέραμε να βάλουμε την Πόρτο να παίξει πολύ χαμηλά στην άμυνά της.

Στο δεύτερο μέρος, πιέσαμε αρκετά και είμαστε ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Είδαμε σημάδια κόπωσης, όμως, στο 70’, όπως είπατε, από τον Ραντζέλοβιτς και από τον Μασούρα, έπρεπε να κάνουμε τις αλλαγές, πιέζαμε και έπρεπε να κυνηγήσουμε το βαθμό.

Είναι αρνητική η βραδιά, παρόλο που είμαστε ικανοποιημένοι όπως αντιμετωπίσαμε το ματς. Είχαμε τη φιλοδοξία να φύγουμε με βαθμούς. Σε αυτό το επίπεδο, τα λάθη τα πληρώνεις ακριβά».

Για την κατάσταση στον όμιλο: «Δεν θα κριθούν όλα έως την τελευταία αγωνιστική, τίποτα δεν έχει κριθεί, γιατί η Μαρσέιγ έχει δείξει ότι έχει την ποιότητα να πάρει τους βαθμούς».

Για την πίεση στο δεύτερο μέρος από τον Ολυμπιακό προς την Πόρτο: «Είχαμε τις ευκαιρίες μας, μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι σε κάποιες στιγμές. Ξεκινήσαμε άσχημα και το πληρώσαμε. Στη συνέχεια, ήμασταν η ομάδα που πίεσε την Πόρτο. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές μας να πάρουμε κάποιον βαθμό και, έτσι, δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube