Γ' Εθνική

«Ματιασμένη» ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επέστρεψε την Κυριακή στις καλές εμφανίσεις. Οι φίλοι της όμως μάλλον τη… μάτιασαν. Διότι στην προετοιμασία για το επόμενο ματς, ο Δέλλας μέτρησε -ούτε λίγο, ούτε πολύ- σήμερα έξι απουσίες.

Μετά την προπόνηση της Τετάρτης η ΑΕΚ ήταν προγραμματισμένο να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Η στιγμή όμως που οι Μπρέσεβιτς, Ντούνης και Παυλής πετύχαιναν τα φλουριά ήταν η μοναδική όπου η… τύχη έκανε την εμφάνισή της στα Σπάτα.

Κι αυτό διότι στο πρόγραμμα που προηγήθηκε ο Τραϊανός Δέλλας αντιμετώπισε αρκετές απουσίες. Την ώρα λοιπόν που ο Κροάτης επιθετικός ακολουθούσε μέρος μονάχα της προπόνησης (και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα αύριο), το ίδιο συνέβαινε και με τον Άλεξ Ντακόλ.

Κι αυτό διότι ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από ίωση, όπως και ο Ρενάλντο Ράμα (που επίσης δεν προπονήθηκε). Το σοβαρότερο θέμα ωστόσο προέκυψε με τον Δημήτρη Γροντή.

Ο νεαρός, λοιπόν, τραυματίστηκε στον αγκώνα, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για κάκωση και τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί να δείχνουν το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Κατά τ’ άλλα, απών ήταν και ο Τάσος Τσουμάγκας -που ένιωσε μια ελαφριά ενόχλησε στον αριστερό προσαγωγό. Έτσι, κολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Σταθάκης, που θα είναι σίγουρα απών απ’ το ματς της Κυριακής (η προετοιμασία για το οποίο θα συνεχιστεί την Πέμπτη με προπόνηση στις 15:00).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x