Stoiximan Super League

«Μέσα» ο Πέτριτς

Ο Κροάτης άσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα και επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων στο Κορωπί. Αποφόρτιση έκανε ο Ταυλαρίδης.

Άλλο ένα πρόβλημα «σβήστηκε» στον Παναθηναϊκό κι έχει να κάνει με τον Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης επιθετικός ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις στη γάμπα και σήμερα επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ό, τι αφορά τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο έμπειρος στόπερ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Φυσικά, και η κατάστασή του, όπως έχουμε ξαναγράψει, δεν εμπνέει ανησυχία. Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, ο «Ταύλα» θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.
Οι Μάικλ Εσιέν και Γιενς Βέμερ συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και τη θεραπεία του. Ο πρώτος υπολογίζεται να μπει με την ομάδα στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και ο δεύτερος πιθανότατα τη Δευτέρα.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα με μπάλα, «κορόιδο», πάσες και παιχνίδια μετάβασης. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x