Stoiximan Super League

Μια… χαρά το ΠΑΣ!

Έφτασε μια ανάσα από μεγάλη νίκη, όμως και η ισοπαλία στο Περιστέρι (1-1) τον κρατάει από πάνω. Ο Ατρόμητος έμεινε στο κόλπο και διατηρεί τις ελπίδες του για να θα κλέψει την θέση από τους Γιαννιώτες.

Βολεμένος μέσα στην ατυχία του μπορεί να αισθάνεται ο ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες αν και ισοφαρίστηκαν στο φινάλε στο Περιστέρι (1-1), πέτυχαν τον στόχο τους κατά το ήμισυ, αφού διατηρήθηκαν στην ζώνη των πλέι-οφ κρατώντας από κάτω τους τον Ατρόμητο.

Σκόρερ για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» ήταν ο Τσάβες στο 13ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι μπλόκαραν –με σχετική ευκολία- τους Περιστεριώτες, που η εικόνα τους δεν θύμιζε σε τίποτα τα προηγούμενα παιχνίδια με τον Νιόπλια στον πάγκο τους. Τελικά, αν και άργησε η λύση δόθηκε στο 84’ με τον Πίτου Γκαρσία να ισοφαρίζει σε ένα σημείο όπου η ομάδα του δεν απειλούσε ιδιαίτερα.

Το ματς:



Πολύ καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι από τα πρώτα του λεπτά. Ο Ατρόμητος ήταν φανερό πως ήθελε ένα γρήγορο γκολ, ώστε να μεταφέρει το βάρος στην απέναντι πλευρά, ενώ και ο ΠΑΣ έβρισκε χώρους στις αντεπιθέσεις. Τελικά, ευνοημένοι από την εικόνα του ματς ήταν οι παίκτες του Πετράκη που «χτύπησαν» με πανέμορφο πλασέ στην κίνηση από τον Τσάβες στο 13’. Οι Περιστεριώτες μετά το γκολ θόλωσαν και έχασαν την συνοχή τους, με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν απόλυτα το ματς.

inner

Η ομάδα του Νιόπλια αν και κυκλοφορούσε την μπάλα στον χώρο τον κέντρου δεν μπορούσε να βρει χώρους προς την εστία του Βελλίδη. Αντίθετα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έπαιζε πιο απελευθερωμένα και έβγαζε με μεγαλύτερη ευκολία τελικές προσπάθειες, που θα μπορούσαν να του είχαν δώσει το 2-0. Το ημίχρονο «έκλεισε» με τους γηπεδούχους να μην απειλούν καθόλου και τον ΠΑΣ να διαφυλάσσει με άνεση το υπέρ του σκορ.

Σαφώς καλύτερη εικόνα για τους Περιστεριώτες από τα πρώτα λεπτά στο δεύτερο μέρος. Η είσοδος του Παπάζογλου απελευθέρωσε κάπως την ομάδα του Νιόπλα στον άξονα, καθώς η αντίπαλη ανασταλτική γραμμή είχε έναν ακόμη μπελά στο κεφάλι της. Όσο ο χρόνος περνούσε χωρίς γκολ για τον Ατρόμητο, το άγχος μεγάλωνε ενώ ο ΠΑΣ έβρισκε και πάλι τα πατήματά του, με αποτέλεσμα ο χρόνος να κυλάει υπέρ του.

inner

Το φινάλε του ματς συνέχιζε να βρίσκει τους Γιαννιώτες να κρατούν με άνεση το προβάδισμά τους, έχοντας μάλιστα απομακρύνει τους γηπεδούχους από την περιοχή τους. Σ’ ένα σημείο που ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν δεχόταν ιδιαίτερη πίεση, ήρθε το σουτ «βολίδα» του Πίτου Γκαρσία για να βάλει φωτιά στο ματς στο 84’. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι δεν έπεσαν στην παγίδα και δεν αγχώθηκαν, καθώς βολεύονταν και με ισοπαλία. Ο Ατρόμητος προσπάθησε στην εκπνοή να «κλέψει» τη νίκη όμως τελικά δεν τα κατάφερε και συνεχίζει το κυνήγι.




Οι συνθέσεις:



Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Κούρος, Δημούτσος, Ούμπιντες, Ναπολεόνι

Στον πάγκο: Μπάρκας, Μαρσελίνιο, Γεωργίου, Μπρίτο, Μπάλλας, Παπάζογλου, Καράσκο

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Μανιάς, Χαρίσης, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Τσάβες, Στρούνα, Ναδάλες

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Σκόνδρας, Γιάκος, Σαπαλίδης, Μπέριος, Αυγενικού, Κρητικός

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x