Ιταλία

Αγοράζει τον Τομόρι η Μίλαν, θέλει να κρατήσει και τον Ντίας!

Εφόσον η Μίλαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας σεζόν, αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση του Τομόρι από την Τσέλσι και να προσπαθήσει να κρατήσει και τον Ντίας.

Στην απόκτηση του Φικάγιο Τομόρι θέλει να προχωρήσει η Μίλαν! Οι «ροσονέρι» θέλουν να κάνουν δικό τους τον νεαρό στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Τσέλσι, και αυτό θα συμβεί εάν η ομάδα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League της νέας σεζόν. Κάτι που μοιάζει αρκετά πιθανό αφού η Μίλαν αναζητά μία νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να το καταφέρει.

Η Τσέλσι έχει βάλει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Τομόρι στα 28 εκατ. ευρώ, ποσό που μπορεί να διαθέσει η Μίλαν. Την ίδια ώρα, οι «ροσονέρι» θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τον Μπραχίμ Ντίας, ο οποίος είναι δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Βέβαια, η περίπτωση του Ντίας είναι αρκετά διαφορετική αφού η Ρεάλ δεν θέλει να τον πουλήσει και αν το κάνει αυτό θα είναι με ένα ποσό πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θα δώσει για τον Τομόρι. Κάπως έτσι, οι άνθρωποι της Μιλαν προσανατολίζονται στο να ανανεώσουν τον δανεισμό του νεαρού εξτρέμ για μία ακόμη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x