Ιταλία

Αποσύρονται οι Άραβες για Μίλαν, αλλά μπαίνουν δυνατά οι Αμερικανοί!

Οι επενδυτές από το Μπαχρέιν κάνουν πίσω στο θέμα της αγοράς της Μίλαν, ωστόσο fund από τις ΗΠΑ κάνει ρελάνς για να αγοράσει τους «ροσονέρι».

Ξαφνικά… εμπλοκή στην πώληση της Μίλαν! Όπως ενημερώνει το «Reuters», η εταιρεία Investcorp από το Μπαχρέιν αποφάσισε να κάνει πίσω στο θέμα της αγοράς των μετοχών των «ροσονέρι», παρότι παρουσιαζόταν θέμα χρόνου να κλείσει το deal.

Κάπως έτσι, οι «ροσονέρι» παραμένουν στα χέρια της αμερικανικής εταιρείας Elliot αλλά αυτό φαίνεται πως δεν θα είναι για αρκετό καιρό ακόμη. Διότι αμέσως μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος από τους Άραβες, εταιρεία από τις ΗΠΑ αναμένεται να κάνει γερό μπάσιμο και να αποτελέσει τον νέο ιδιοκτήτη του ιταλικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα, το fund RedBird που έχει και την Λίβερπουλ έχει κάνει ρελάνς και βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους… συμπατριώτες της που κατέχουν αυτή την ώρα τις μετοχές της Μίλαν, όντας κοντά σε συμφωνία που θα κοστίσει από 1,3 ως 1,8 δισ. δολάρια.

Κάπως έτσι, η Μίλαν φαίνεται πως τις επόμενες ημέρες θα αλλάξει χέρια και αναμένεται να περάσει στην RedBird, η οποία έχει ως στόχο να διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x