Ιταλία

Στο στόχαστρο της Μίλαν ο Οντριοθόλα αν δεν... βγει του Νταλότ!

Στα ραντάρ της Μίλαν βρίσκεται ο 25χρονος μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, σε περίπτωση που δεν βρεθεί άκρη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο θέμα δανεισμού του Νταλότ.

Απόλυτα ικανοποιημένη φαίνεται πως έμεινε η Μίλαν με τη φετινή σεζόν που πραγματοποίησε ο Ντιόγκο Νταλότ, ο οποίος βρέθηκε στο «San Siro» με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 22χρονος Πορτογάλος μπακ έλαβε μέρος σε 33 παιχνίδια των «ροσονέρι» σε όλες τις διοργανώσεις (στα περισσότερα σαν αλλαγή), καταγράφοντας δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου έχει μπει σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τους «κόκκινους διαβόλους» για επέκταση του δανεισμού του για ακόμα μία χρονιά, ζητώντας μάλιστα να τοποθετηθεί και οψιόν αγοράς.

Στο Μιλάνο πάντως έχουν ήδη εναλλακτικό σχέδιο για την ενίσχυση της θέσης του δεξιού οπισθοφύλακα σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Νταλότ. Συγκεκριμένα, ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μίλαν προς το πρόσωπο του Άλβαρο Οντριοθόλα. Ο 25χρονος Ισπανός δεν υπολογίζεται από τον Κάρλο Αντσελότι για τη νέα σεζόν, κάτι που κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο των Ιταλών για την απόκτησή του.

Να θυμίσουμε, πως ο Οντριοθόλα βρίσκεται στους «μερένχες» από το καλοκαίρι του 2018, έχοντας μόλις 43 συμμετοχές και τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε αυτή την τριετία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x