Ιταλία

Μίλαν: Τσεκάρει Μιλένκοβιτς και Φελίπε για αντικαταστάτη του Κιάερ

Η Μίλαν εξετάζει τις περιπτώσεις των Νίκολα Μιλένκοβιτς και Λουίζ Φελίπε για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο κέντρο της άμυνας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κιάερ.

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η Μίλαν μετά και τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Σίμον Κίαερ, ο οποίος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα της «Gazzetta dello Sport», οι «ροσονέρι» εξετάζουν τις περιπτώσεις των Νίκολα Μιλένκοβιτς της Φιορεντίνα και του Λουίζ Φελίπε της Λάτσιο για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μάλιστα ο 24χρονος στόπερ των «βιόλα» βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με τους Μιλανέζους να έχουν ασχοληθεί μαζί του και στο παρελθόν. Από την άλλη, ο Βραζιλιάνος αμυντικός των «λατσιάλι» φαίνεται πως αποτελεί την εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το αρχικό πλάνο.

Όπως και να έχει πάντως, και οι δύο περιπτώσεις είναι δύσκολες για τη Μίλαν, καθώς τόσο η Φιορεντίνα όσο και η Λάτσιο δεν φαίνονται διατεθειμένες να αφήσουν τους παίκτες να αποχωρήσουν, εκτός φυσικά και αν έρθει μια πραγματικά καλή προσφορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x