Ελλάδα

Μητρόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Είναι δεδομένη η έκπτωση Γκιρτζίκη και των υπολοίπων»!

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο Β. Μητρόπουλος χαρακτήρισε «δεδομένη» την έκπτωση Γκιρτζίκη και των υπολοίπων για την κάρτα υγείας! «Όσοι εμπλέκονται, δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβουν στις εκλογές», τόνισε

Δεδομένη θεωρεί την έκπτωση των Γιώργου Γκιρτζίκη και των υπολοίπων μελών της ΕΠΟ, που εμπλέκονται στην υπόθεση της κάρτας υγείας και για τους οποίους έχει εκδοθεί βούλευμα, ο Βίκτωρας Μητρόπουλος!

Μιλώντας στον Κυριάκο Θωμαΐδη, στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του ΣΠΟΡ FM, ο ιδιοκτήτης-εκδότης της εφημερίδας «Άποψη», τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχει εκδοθεί το βούλευμα. Και από τη στιγμή που θα βγει ΚΑΙ αριθμός, είναι έκπτωτοι! Δεν μπορεί το βούλευμα να μετατραπεί. Είναι τελικό. Όλα όσα λέγονται, ότι μπορεί να ανατραπεί, είναι ανοησίες. Και ακόμη και να ανατραπεί, είναι δεδομένη η έκπτωση και αυτοδίκαιη»!

Αναλυτικά, δήλωσε: «Εγώ θα μιλήσω καθαρά δημοσιογραφικά. Έχει εκδοθεί το βούλευμα. Και από τη στιγμή που θα βγει αριθμός, είναι έκπτωτοι. Όλα όσα λέγονται, ότι μπορεί να ανατραπεί, είναι ανοησίες. Δεν μπορεί το βούλευμα να μετατραπεί. Είναι τελικό! Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να κάνει ο εισαγγελέας αναίρεση… Αλλά μιλάμε για απίθανα πράγματα. Και ακόμη και αν γινόταν κάποια ανατροπή, είναι δεδομένη η έκπτωση. Είναι αυτοδίκαιη! Δηλαδή, δεν χρειάζεται διαδικασία. Αυτόματα, αυτοί που είναι στην ΕΠΟ και για τους οποίους έχει εκδοθεί βούλευμα, δεν μπορούν να πάνε στην ΕΠΟ και να διοικήσουν. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Είναι μόνο για να έχουμε να λέγαμε… Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να κατέβουν στις εκλογές τα μέλη που εμπλέκονται. Υπάρχει μία άγνοια γύρω από το θέμα. Ακούω να λένε ότι πρέπει να γίνει τελεσίδικα. Σε 10-15, το πολύ 20 μέρες, το βούλευμα θα έχει πάρει αριθμό και οι άνθρωποι αυτοί θα κάτσουν στο εδώλιο και μακάρι να αθωωθούν».

Στη συνέχεια, είπε: «Η θητεία τους λήγει στις 5 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε, θεωρώ πως θα υπάρξει προσωρινή διοίκηση. Θα διοικήσει ο αναπληρωτής πρόεδρος… Μόνο που και εκεί υπάρχει πρόβλημα, καθώς ο κ. Τοπολιάτης είναι και αυτός έκπτωτος».

Όσο για τη σημερινή συνεδρίαση στη Λίγκα, σημείωσε: «Αυτό το σημερινό 8-8 στη Σούπερ Λίγκα είναι ο τέλειος χωρισμός στα δύο του ποδοσφαίρου. Είτε η μία παράταξη νικήσει είτε η άλλη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x