Ελλάδα

«Κλείδωσε» το Πανθεσσαλικό για Εθνική: ΕΠΟ και Δήμος Βόλου υπέγραψαν το μνημόνιο συνεργασίας

Στο Πανεθεσσαλικό στάδιο θα παίξει η Εθνική μας τους δύο πρώτους της αγώνες στο Nations League, καθώς Δήμος Βόλου και ΕΠΟ συμφώνησαν για τα έργα βελτίωσης του, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της UEFA.

Και... τυπικά η Εθνική Ελλάδας θα έχει σαν έδρα της στα δύο πρώτα παιχνίδια που θα δώσει στο πλαίσιο του Nations League το Πανεθεσσαλικό στάδιο!

Κι αυτό γιατί, όπως έγινε σήμερα γνωστό, Δήμος Βόλου και ΕΠΟ συμφώνησαν για τα έργα βελτίωσης του γηπέδου της πόλης της Μαγνησίας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της UEFA.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Δημητρίου και ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με αντικείμενο τη διεξαγωγή αγώνων της Εθνικής Ανδρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στο μνημόνιο προβλέπεται ότι ο Δήμος Βόλου θα αναλάβει τα έργα βελτίωσης που απαιτούνται, έτσι ώστε το Πανεθεσσαλικό να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η UEFA για να φιλοξενήσει αγώνες του UEFA Nations League.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική θα δώσει τους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες της για το UEFA Nations League τον προσεχή Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 9 με την Κύπρο ή την Εσθονία και στις 12 με το Κόσοβο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x