Stoiximan Super League

Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΚ

Το «τρίποντο» με το οποίο θα παραμείνει, ή και να αυξήσει τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ, θα επιδιώξει απόψε η ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ.

Την πρώτη νίκη της στα πλέι οφ μέσα στο ΟΑΚΑ θέλει να πετύχει απόψε η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης της Σούπερ Λίγκας (21:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η «Ένωση», μετά τις δύο νίκες στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ και του Άρη, κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά από τον «Δικέφαλο του Βορρά» στους 2 βαθμούς και τώρα θέλει να διατηρήσει αυτό το προβάδισμα με φόντο τα προκριματικά του Champions League.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ακολουθώντας τη συνταγή των τελευταίων αγώνων για να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί.

Συγκεκριμένα, την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Λόπες.

Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μάνταλος, Σιμόες και Σιμάνσκι. Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Αλμπάνης, αριστερά ο Λιβάγια και ως σέντερ φορ θα παίξει ο Αραούχο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Οικονόμου, Λάτσι, Παουλίνιο, Σταμούλης, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

Εκτός είναι εδώ και καιρό ο Γαλανόπουλος, αλλά και ο νεαρός Σαρδέλης, αμφότεροι για προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x