Ιταλία

Μουρίνιο: «Δεν είναι μ@λ@κ@ς ο Μουρίνιο, υπάρχουν πολλοί που γελούν με αυτά που έκαναν στην Ρόμα»

Οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη βαριά ήττα της Ρόμα από την Μπόντο Γκλιμτ.

Η Μπόντο Γκλιμτ διέλυσε την Ρόμα με 6-1 για τους ομίλους του Europa Conference League, με τον Ζοσέ Μουρίνιο σε δηλώσεις του να βάζει τα πράγματα στην θέση τους μετά από όσα ακούστηκαν.


«Έχουμε μία θετική καμπάνια, με εμφανίσεις που είναι περισσότερο θετικές από τα αποτελέσματα. Έχουμε 15 πόντους στην Serie A, αξίζουμε περισσότερα. Είναι ένα δύσκολο ματς αυτό που δίνουμε κόντρα στην Νάπολι αφού έχει κερδίσει και τα οκτώ παιχνίδια της και είναι σε καλή κατάσταση», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που γελούν με αυτά που έκαναν στην Ρόμα. Η οικογένεια Φρίντκιν και ο Τιάγκο Πίντο κληρονόμησαν μία κατάσταση σκ@@@ από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες.

Οι νυν ιδιοκτήτες ξοδεύουν πολλά χρήματα για να καθαρίσουν αυτά τα λάθη και να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα πρότζεκτ που χρειάζεται χρόνο. Υπάρχει κόσμος έξω που γελάει έχοντας τις τσέπες του γεμάτες.

Όταν κάποιος λέει πως ο Μουρίνο δεν είναι χαρούμενος, είναι τεράστιο ψέμα. Εάν θέλει παίκτες ο Μουρίνιο; Φυσικά, όπως θέλουν όλοι, θέλει τους παίκτες για να κάνει rotation στην ομάδα και να διατηρεί ισορροπία.


Αν ο Μουρίνιο θέλει παίκτες που να είναι στο ίδιο επίπεδο; Ναι αλλά ο Μουρίνιο δεν είναι μ@λ@κ@ς και έχει σεβασμό για τους Φρίντκινς και τον Τιάγκο Πίντο. Ο Μουρίνιο αποδέχεται την κατάσταση και καταλαβαίνει.

Ένα αποτέλεσμα όπως εκείνο με την Μπόντο Γκλιμτ συμβαίνει μία φορά στη ζωή, όμως είμαι ο μόνος υπεύθυνος. Όχι οι παίκτες, όχι ο Τιάγκο. Αποφάσισα να παρατάξω μία ομάδα που ήξερα πως κινδύνευε να χάσει το παιχνίδι.

Δεν πίστευα ότι θα γινόταν τέτοια καταστροφή όμως η ευθύνη παραμένει δική μου. Το έκανα από φόβο για περισσότερους τραυματισμούς στον συνθετικό χλοοτάπητα και επειδή δεν έχω δύο παίκτες για κάθε θέση. Οπότε αναλαμβάνω την ευθύνη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x